Păreri Cafea Verde

Unele dintre cele mai eficiente și populare pastilele de slăbit sunt cele cu Cafea Verde. Proprietățile naturale sunt cunoscute de foarte multă vreme, însă specialiștii au început de relativ puțin timp să folosească acest remediu 100% natural în producerea celor mai eficiente pastile pentru slăbit.

slabit-eficient-cafea verde

Pastilele conțin acid clorogenic care are capacitatea de a arde grăsimile. Cafeaua verde crează toate condițiile necesare organismului pentru a reduce cantitatea de zahăr din sânge la minimum, a suprima pofta de mâncare și a stimula și intensifica arderile.

Utilizare

Poți folosi pastilele de slăbit cu Cafea Verde în 3 moduri, și anume:

 slabit-cafea-verde

 • Dacă vrei să scapi de multe kilograme în plus poți face un curs intensiv de 3 luni în urma căruia poți ajunge să pierzi până la 20 kg.
 • În cazul în care vrei să slăbești între 8-10 kg poți recurge la folosirea pastilelor pe o perioadă de 2 luni maxim.
 • Iar dacă ai nevoie de detoxifiere și un corp cu un tonus de invidiat poți folosi aceste pastile în decurs de 1 lună, și vei ajunge să ai cu 4-5 kg mai puțin.

Pastilele de slăbit cu Cafea Verde se iau câte 2 pastile dimineața și seara, cu multă apă. Efectele vizibile încă după primele zile sunt reducerea celulitei, accelerarea metabolismului și reducerea senzației de foame.

Beneficii-Cafea verde

Cafeaua verde are o mulțime de beneficii, pe lângă faptul ca este inamicul țesutul adipos, aceasta are efecte pozitive asupra organismului, dintre care amintim:

 • acidul clorogenic reduce nivelul insulinei și glucozei din sânge, fapt afirmat de Universitatea Helwan din Cairo, acesta fiind responsabil și de arderea rapidă și eficientă a grăsimii
 • activează un sistem numit glutation S, care are capacitatea de a elimina radicalii liberi, prevenind astfel cancerul
 • cafestolul și kahweaul detoxifică organismul, deoarece sunt doi antioxidanți foarte importanti
 • polifenolii reduc stresul pana la 16%
 • are efecte antihiperlipemice, scăzând colesterolul rău din sânge (LDL)
 • acidul cafeic acționează ca un tonic pentru activitatea cerebrală
 • poate crește eficiența unor medicamente antialgice până la 40%

Păreri și rezultate

Părerile persoanelor care au consumat cafea verde reprezintă un aspect important pentru cei care doresc să încerce un produs nou.

Raluca Cobzac
Raluca Cobzac-înainte și dupăfea verde.  Aceasta a slăbit  24 de kilograme într-o perioada relativ scurtă.

În rândurile ce urmează veți găsi experiențe ale persoanelor care au slăbit cu capsulele de cafea verde. Spre exemplu o avem pe Raluca Cobzac care a reușit să obțină corpul mult visat prin consumul de ca

Un alt rezultat uluitor e cel al Anei-Maria Popescu, care a pierdut  în greutate 18 kilograme în doar 3 săptămâni.

În linkul de mai jos veți găsi mai multe experiențe și fotografii ale transformărilor.

http://femeiadesucces.com/raluca2/?referal=

Indicații și achiziționare

Cofeina

cofeină

Cafeaua verde poate fi consumată sub formă de boabe,măcinată sau capsule.  Aceasta poate înlocui cu succes cafeaua clasică de dimineață deoarece are 1,9% cofeină, cu 0, 3 procente mai mult decât cea prăjită. Acest număr poate varia de la soi la soi, spre exemplu cea arabica are 1, 2%, iar cea robusta 2, 2% cofeina.

Prețuri

Prețul este destul de accesibil, ea se găsește la multe farmacii, producători sau magazine precum: Plafar, Catena, Auchan, Sensiblu, Kaufland sau Solaris.

Cafeaua verde măcinată are un preț cuprins între 9 și 30 lei, cea boabe costă între 8 și 27 lei, iar capsulele pot fi mai ieftine sau mai scumpe, în funcție de firmă. De exemplu, Green Coffee Plus poate ajunge până la 97 de lei(60 capsule) acest produs avand o descriere mai completă pe homepage-ul site-ului în acest       link http://www.pastilenaturiste.com/, iar Evolution Slimming au un preț de aproximativ 130-150 de lei pe piața din România.

Cafeaua verde cu ghimbir  are un preț aproape egal cu cel al cafelei verzi simple, de aproximativ 15 lei/150g. Aceasta se diferențiză de cea fara ghimbir prin gustul mai plăcut și prin faptul că intensifică efectul detoxifiant.

Preparare

Mod de preparare a cafelei verzi boabe

Cafeaua verde sub formă de boabe are două moduri în care se poate prepara și anume:

 1. Aproximativ 50 de grame de boabe se pun în 350 mililitri de apă clocotită. În 15 minute băutura trebuie luată de pe foc și consumată în primele 10 minute, pentru a nu-și pierde efectul antioxidant.
 2. Boabele de cafea verde se zdrobesc cu ajutorul unui mojar, dupa care rezultatul obținut în urma mărunțirii se pun într-un ibric cu apă și se lasă la fiert 15 minute.  Este indicat ca băutura să fie lăsată 1 oră înainte de consum.

Mod de preparare a cafelei verzi măcinată

cafea verde

Cafeaua verde măcinată este puțin mai simplu de preparat, deoarece procesul de facerese aseamăna cu modul de preparare a unui ceai, adică:

Se fierb 250 mililitri de apă care se toarnă peste o linguriță de cafea verde. Este indicat ca infuzarea să dureze în jur de 2 minute.

Ca îndulcitori fara calorii se poate adăuga xilitol sau stevie. De asemenea, se poate folosi și mierea sau siropul de agave.

Efecte adverse ale cafelei verzi

Datorită cofeinei pot apărea și câteva efecte adverse care pun în pericol organismul, însă totul poate fi evitat prin consumul de cafea verde decofeinizată.

Aceasta poate provoca următoarele reacții:

 • creșterea tensiunii arteriale
 • insomnie provocată de blocarea secreției de adenozină
 • nervozitate
 • stare de agitație
 • amețeală
 • irascibilitate

Contraindicații

Cafeaua verde are următoarele contraindicații:

 • a nu se consuma de către copii, deoarece cofeina ajunge în sânge, după care aceasta este transportată în creier unde  stimulează celulele nervoase, crescând astfel riscul de ADHD și hipocalcemie
 • nu se recomandă consumul cafelei verzi în rândul femeilor gravide, deoarece fătul poate fi afectat
 • de asemenea, este recomandat ca femeile care alăptează să nu consume un astfel de produs
 • persoanelor care suferă de boli cardiovasculare le este inetrzis consumul de cafea verde