Păreri 2Slim

Produsul 2Slim este un supliment natural pentru slăbit sub formă lichidă.  Acesta are în compoziție:

  • extract de cafea verde, un puternic antioxidant
  • extracte de mursalitsa care are proprietatea de a întări organismul, crește imunitatea, te protejează de răceală, gripă și de boli cardiace, renale și de ficat
  • Tonalin CLAacid linoleic conjugat care are proprietăți benefice, cum ar fi creșterea metabolisului, eliminarea toxinelor datorită proprietăților diuretice și furnizarea de microelemente și minerale necesare organismului. Și, poate cel mai important, contracarează efectul de yo-yo (greutatea pierdută nu se va mai acumula niciodată)

Mod de acțiune

2slim-efecteSuplimentul natural pentru slăbit 2Slim acționează simplu și eficient dacă este administrat corespunzător. Cantitatea se ajustează în funcție de greutatea ta corporală, dar nu trebuie să depășească 30 ml pe zi.

Astfel, este indicat ca atunci când începi administrarea 2Slim să:

  • Iei 5 zile câte 10 ml de câte 3 (dimineață, prânz și seară), înainte de fiecare masă principală
  • Apoi 15 zile administrat câte 10 ml de 2 ori după-masa și seara. Poți alege să prelungești această etapă până în momentul în care ajungi la greutatea dorită
  • Timp de 30 zile câte 10 ml pe zi o singură dată, dimineața, pentru a stabiliza greutatea

În cazul în care dorești ca efectele suplimentului 2Slim să fie mai rapid vizibile, este indicat să îl combini cu un stil de viață armonios, cu o dietă echilibrată și cu mișcare.

2Slim este un supliment fabricat și ambalat în conformitate cu cerințele Europene de Sănătate.