Întrebări frecvente

Cum se administrează pastilele de slăbit?

Nu toate pastilele se administrează la fel. În funcție de produsul pe care dorești să îl folosești, acestea se administrează după cum urmează:

Cafea Verde  –câte 2 pastile pe zi dimineața și seara cu multă apă

2Slim – se administrează în 3 etape:

  • 5 zile câte 10 ml de 3 ori pe zi înainte de mesele principale
  • 15 zile câte 10 ml de 2 ori pe zi (dimineața și seara)
  • 30 zile câte 10 ml o dată pe zi dimineața

Silfide (Alevia este brand-ul/ producătorul nu numele produsului) – câte 2 comprimate de 2 ori pe zi, cu minim o oră și jumătate înainte de prânz și cină (până la ora 18:30)

Care sunt riscurile pastilelor de slăbit?

Fiind produse 100% naturale acestea nu au efecte adverse, însă înainte de a le folosi este indicat să consultați medicul specialist. Chiar dacă acestea conțin produse naturale, pot exista ingrediente la care poți fi alergică.

Cine poate utiliza pastile de slăbit?

Atât femeile, cât și bărbații. Este indicat să folosești pastile de slăbit dacă ai 18 ani. Nu există limită superioară de vârstă.

Cât de eficiente sunt pastilele de slăbit?

Pastilele de slăbit au o eficiență maximă garantată de către producători, cât și de utilizatori, deopotrivă, atâta timp cât citești cu atenție instrucțiunile de folosire.

Care sunt cele mai bune pastile de slăbit naturiste?

Nu există un clasament al suplimentelor naturiste pentru slăbit. În funcție de rezultatul pe care dorești să îl obții, precum și de stilul tău de viață, poți alege produsul care să te ajute să ajungi la greutatea dorită.